Home Tehnologie Samsung a lansat T7 Touch, un SSD extern cât o carte de vizită

Samsung a lansat T7 Touch, un SSD extern cât o carte de vizită

2 min read
0
0
15
SSD extern Samsng T7 Touch

Samsung a lansat la CES 2020 noul SSD Touch T7 cu senzor de amprentă digitală pentru securizarea fișierelor. Aceasta înseamnă că este mai sigur decât hard disk-ul portabil tipic de la alți producători. Puteți proteja fișierele, documentele și multe altele doar printr-o simplă atingere a degetului.

Conform Samsung, SSD T7 Touch combină un design elegant și compact cu cele mai rapide viteze de transfer oferite de standardul USB 3.2 Gen 2. Viteza de citire poate ajunge până la 1.050 MB/s, iar viteza de scriere până la 1.000 MB/s, fiind de aproximativ două ori mai rapid decât predecesorul său, T5 și de până la 9,5 ori mai rapid decât HDD-urile externe.

Cu o greutate de doar 58 de grame și dimensiuni de 3,3 x 2,2 x 0,3 inci, acest SSD portabil păstrează factorul de formă diminutiv al predecesorilor. Zici că este o carte de vizită care poate să intre ușor într-un buzunar de cămașă sau pantaloni.

Capacitatea de stocare a acestui SSD extern este de 500 GB, 1 TB sau 2 TB pentru 130 USD, 230 USD și, respectiv, 400 USD. Samsung oferă T7 Touch în două variante de culoare: argintiu sau negru. Se livrează cu un cablu USB-C la USB-C și un cablu USB-C către USB-A și este compatibil cu Windows și Mac.

Samsung intenționează să înceapă să ofere SSD-ul extern T7 Touch la sfârșitul acestei luni. De asemenea, Samsung va lansa un SSD T7 în al doilea trimestru al anului 2020.

Load More Related Articles
Load More In Tehnologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.