Home Tehnologie Samsung confirmă lansarea pe 20 februarie a telefonului pliabil

Samsung confirmă lansarea pe 20 februarie a telefonului pliabil

2 min read
0
0
428
Samsung Galaxy Fold

Samsung ne-a dat o bucățică de telefon pliabil anul trecut, în noiembrie. Și apoi la CES în acest an, a prezentat telefonul unui public limitat. Samsung este așteptat să lanseze telefonul său pliabil – denumit în prezent Galaxy Fold – pe 20 februarie alături de seria smartphone-urilor din seria Galaxy S10. Dar acum, se pare că Samsung va lansa într-adevăr Galaxy Fold pe 20 februarie cu Galaxy S10.

Samsung a scos un video de teaser pe Twitter cu titlul „Viitorul mobilului se va desfășura pe 20 februarie 2019.” Videoclipul nu dezvăluie nimic despre acest telefon pliabil și are doar text în care poți citi „Viitorul se desface”.

Samsung a prezentat telefonul pliabil într-un videoclip promo la începutul acestei luni, care ne-a oferit o idee despre cum ar putea arăta telefonul. Acest telefon pliabil va avea două afișaje – unul care măsoară 4,58-inch, iar celălalt care măsoară 7,3 inch.

Afișajul mai mic va sta pe capacul exterior al telefonului și va avea un raport de aspect de 21: 9 și o rezoluție de 1960 x 480 pixeli. Ecranul mai mare va avea un raport de aspect de 4,2: 3 împreună cu o rezoluție de 2152 x 1536 pixeli.

Suntem la doar nouă zile de evenimentul Samsung Unpacked, așa că vom vedea dacă informațiile de până acum despre acest telefon pliabil sunt veridice.

Load More Related Articles
Load More In Tehnologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.