Home Tehnologie Samsung Galaxy S10 Plus primește prima sa actualizare de software

Samsung Galaxy S10 Plus primește prima sa actualizare de software

2 min read
0
0
23
Samsung Galaxy S10 Plus actualizare software

La câteva zile după lansarea seriei S10, Samsung lansează prima actualizare software pentru Galaxy S10 Plus. Această nouă actualizare îmbunătățește stabilitatea camerei, aduce modificări de bug-uri diverse, stabilitate îmbunătățită a dispozitivului și multe altele. 

Noua actualizare de software oferă de asemenea utilizatorilor Galaxy S10 Plus posibilitatea de a remapa butonul Bixby pentru a lansa orice aplicație pe smartphone. Odată ce butonul este remapat, utilizatorii pot apăsa pur și simplu butonul Bixby și pot lansa aplicația dorită.

Potrivit rapoartelor, actualizarea este în curs de lansare și, de asemenea, aduce patch-uri de securitate Android februarie cu ea. Această actualizare remediază, de asemenea, vulnerabilitățile critice și cele cu risc ridicat în sistemul de operare Android, precum și douăsprezece unice pentru propriul firmware Samsung. În versiunea lunară de întreținere de siguranță de rutină pe care Samsung o scoate, au enumerat aceste erori ca fiind critice.

Galaxy S10 Plus Actualizare Software

Odată cu remedierea erorilor, Samsung menționează, de asemenea, că performanța recunoașterii amprentelor digitale este îmbunătățită. Galaxy S10 Plus folosește un scanner de amprente in-display cu ultrasunete și nu un senzor capacitiv tradițional de amprentă digitală. 

Această actualizare permite, de asemenea, Instagram Mode, o caracteristică care permite utilizatorilor Galaxy S10 Plus să capteze și să se încarce videoclipuri și fotografii direct în feedul Instagram prin aplicația implicită pentru cameră.

Până acum, există numai rapoarte despre Galaxy S10 Plus care primește actualizarea OTA în Olanda, Germania, Marea Britanie și Franța. Poate că gama de piețe se va extinde în următoarele zile.

Load More Related Articles
Load More In Tehnologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.