Home Tehnologie Samsung Galaxy S10: Test de durabilitate (video)

Samsung Galaxy S10: Test de durabilitate (video)

2 min read
0
0
58
Samsung Galaxy S10 - Test de durabiliate

După cum era de așteptat, la scurt timp după lansarea noului Galaxy S10 , testele de durabilitate au început să apară pe YouTube. JerryRigEverything este unul dintre primele canale care o fac în mod unic. Și filmul a avut câteva descoperiri interesante.

De exemplu, sigiliile etanșe sunt acum violete, însă acest lucru nu este chiar atât de interesant. Interesul mai mare este la cititorul de amprentă din ecran și de modul în care acesta lucrează atunci când display-ul este deteriorat.

Dat fiind că scanerul cu amprentă ultrasonică funcționează diferit față de cele optice, s-ar aștepta ca acesta să nu fie deranjat de zgârieturi. Se declanșează unde de sunet de înaltă frecvență care sar de pe canelurile degetului tău, în loc să faci o „fotografie” a degetului tău, cum ar fi scanerele optice.

Și așa s-a întâmplat în primul test de zgâriere – cititorul de amprente a lucrat fără probleme. Totuși, cu caneluri mai adânci sau chiar crăpături, cititorul cu amprentă ultrasonică a refuzat să lucreze. În timp ce senzorii optici par să fie mai fiabili în acest scenariu. S-ar putea să trebuiască să fie re-instruiți astfel încât să ia în considerare zgârieturile / fisurile de pe ecran.

Load More Related Articles
Load More In Tehnologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.