Home Tehnologie Samsung lansează un card de debit Samsung Pay în această vară

Samsung lansează un card de debit Samsung Pay în această vară

3 min read
0
0
29
Card de debit Samsung Pay

Samsung și-a anunțat planul de a lansa un card de debit Samsung Pay în această vară. Compania spune într-o postare pe blog că cardul va fi susținut de un cont de gestiune a numerarului și va fi lansat în parteneriat cu compania de finanțe personale SoFi.

Potrivit lui Sang Ahn, vicepreședinte și director general al Samsung Pay în America de Nord, compania dezvoltă o „platformă mobilă de prim-gestiune a banilor”, dar nu a dezvăluit ce caracteristici pot oferi acea platformă sau viitoarea carte de debit. Cu toate acestea, compania a spus că va dezvălui mai multe informații despre acest lucru în următoarele săptămâni.

Dezvoltarea vine după ce Apple a lansat anul trecut propriul său card de credit numit Apple Card în parteneriat cu Goldman Sachs. Există rapoarte care susțin că Google lucrează și la un card de debit propriu și se spune că oferă instrumente de urmărire a cheltuielilor.

Samsung Pay a fost lansat în 2015 ca o modalitate de a permite selectarea dispozitivelor Galaxy să plătească la orice terminal prin intermediul Magnetic Secure Transmission (MST). Aceasta este diferită de tehnologia NFC, ceea ce utilizează Google Pay și Apple Pay.

Pe urmele Apple, gigantul chinez Huawei și-a lansat luna trecută propriul card Huawei în China. Este disponibil atât în ​​formă fizică cât și virtuală, iar compania spune că va anula taxa anuală pentru primii adopți pentru primul an.

De asemenea, Google lucrează la un card de plată fizică după ce a dezvoltat Google Pay. Ne putem aștepta ca alții să se confrunte la fel de mult. Rămâne să vedem dacă consumatorii se vor implica în această nouă tendință.

Load More Related Articles
Load More In Tehnologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.