Home Auto sCarabane, rulota pliabilă care se învârte

sCarabane, rulota pliabilă care se învârte

2 min read
0
0
57
sCarabane rulota pliabila

sCarabane este un prototip de rulotă care se rotește electric pentru a urmări soarele, vântul sau orice altceva dorești. Este pliabilă și se poate desface sau strânge în circa 30 de minute pentru a merge pe drum ca o rulotă standard.

Această minunăție de rulotă este un adevărat complex rezidențial pe roți cu care să-ți petreci vacanța de vis. Este total independentă de orice rețea cu utilități deoarece este prevăzută cu panouri solare pentru producerea de apă caldă și electricitate. sCarabane are un interior de lux cu două dormitoare, un dining care poate deveni al treilea dormitor, o bucătărie, o baie și o toaletă. În exterior rulota are o punte de-a lungul ei de 13mp, de unde se poate admira peisajul din zonă.

Rulota sCarabane are lungimea de 7,8m, lățimea de 2,5m și înălțimea de 2,8m, iar greutatea este de 2,5t. Fiind doar la stadiul de prototip, nu se cunoaște încă prețul acesteia.

Mai multe informații despre rulota pliabilă sCarabane le găsiți AICI, iar imagini video le puteți urmări în video mai jos.

    Load More Related Articles
    Load More In Auto

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.