Home Diverse Site de imobiliare util pentru închirieri locuințe

Site de imobiliare util pentru închirieri locuințe

3 min read
0
0
3
site de inchiriere imobiliare

site de inchiriere imobiliare

Renters.ro, un site de imobiliare util atât chiriașilor cât și proprietarilor pentru închirieri locuințe printr-o agenție imobiliară online.

Renters.ro este primul site de imobiliare pe care l-am găsit foarte util pentru închirieri apartamente, garsoniere, vile, samd. Vine în ajutorul atât al proprietarilor de locuințe cât și al chiriașilor.

Cei care caută să închirieze o locuință ajutându-se de această agenție imobiliară online, vor trebui mai întâi să se înregistreze pe site cu datele cerute, inclusiv meseria, locul de muncă și vechimea, numărul de telefon, date de stare civilă, necesități și facilități pentru locuință, bugetul de care dispui pentru plata chiriei.

Profilul detaliat cu toate preferințele creat de chiriaș, va fi verificat de un consultant al agenției.

La fel se procedează și pentru proprietarii de locuințe care vor să se ajute de acest site pentru închirierea imobilului.

Renters este o platformă cu circuit închis, exclusiv pentru chiriași și proprietari verificați, necesară indiferent de momentul procesului de închiriere. (sursa)

Ideea în sine este una foarte bună, dar sunt unele neclarități privind protejarea datelor utilizatorilor. În plus, cine va fi tras la răspundere de eventualele încălcări căci nu am văzut afișat pe site cine este deținătorul acestei platforme.

  Load More Related Articles
  Load More In Diverse

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Check Also

  Tesla poate înlocui ștergătoarele de parbriz cu lasere

  Tesla vrea să înlocuiască ștergătoarele de parbriz tradiționale cu lasere. Se pare că în f…