Home Diverse Spotify România: data lansare, diferența dintre gratuit și premium

Spotify România: data lansare, diferența dintre gratuit și premium

2 min read
0
0
38
Spotify Romania - lansare, gratuit-premium

Spotify, cel mai iubit serviciu de music streaming online din lume, va fi și în România. Data oficială de lansare pe piața din țara noastră este 28 noiembrie, deși acum câteva săptămâni se vehicula pe forumurile aplicației că data de lansare ar fi fost 19 octombrie.

Disponibil pe dispozitivele mobile, pe desktop și fiind integrat cu multe alte sisteme audio, Spotify are o prezență deja în 60 de țări, cumulând 140 de milioane de utlizatori activi, pe lună, dintre care 60 de milioane au un cont premium. Serviciul lansat în urmă cu 9 ani în Suedia a strâns în arhiva sa peste 30 de milioane de piese muzicale. (sursa)

Așadar fanii muzicii din România se vor putea bucura de cele mai tari melodii prin acest serviciu de music streaming online. Funcționează pe computer, telefon mobil, tabletă și TV.

Spotify este disponibil atât gratuit, cât și în varianta premium. Serviciul gratuit poate fi accesat prin VPN, dar este limitat ca experiență. Se poate asculta orice melodie din catalog, dar vor fi auzite anunțuri între melodii, în funcție de dispozitiv.

Pe un cont Premium, nu sunt prezente anunțuri, fără limite, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați. De asemenea, pe varianta premium este acces la caracteristici speciale, cum ar fi calitatea audio, redare muzică offline și Spotify Connect .

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.