Home Diverse Subiecte și Barem Simulare Bac 2019 la Limba Română Clasa a XII-a

Subiecte și Barem Simulare Bac 2019 la Limba Română Clasa a XII-a

2 min read
0
0
41
Subiecte si barem corectare la simulare Bac 2019 limba romana

Subiecte Simulare Bac 2019 Limba Română pentru clasa a XII-a profil uman. Ce a picat la simularea examenului de Bacalaureat și ce barem de corectare au aceste subiecte.

Luni, 18 martie, conform calendarului Ministerului Educației, a început simularea Bac 2019 pentru elevii claselor a XI și a XII-a, cu proba la Limba Română. Baremul de corectare pentru subiecte vor fi publicate de ​Ministerul Educaţiei la ora 15.00.

Examenul de simulare Bac 2019 la română a cuprins trei subiecte. La primul subiect elevii au avut un text din Ion Barbu, „Sub constelația numerelor”. La al doilea subiect la română au avut de comentat, în minimum 50 de cuvinte, un fragment din poezia „Toamnă de suflet” a lui Tudor Arghezi, în care să evidențieze relația dintre ideea poetică și mijloacele artistice. La punctul trei al subiectelor la BAC 2019 la română, elevii de clasa a XII-a, profil uman, au avut de redactat un eseu de minimum 400 de cuvinte în care să prezinte relația dintre două personaje într-un roman interbelic studiat. 

Elevii primesc puncte pentru cele trei subiecte primite atât la profilul real, cât şi la profilul uman la simularea bacalaureatului 2019 la română după cum urmează: pentru primul subiect primesc 50 de puncte, pentru cel de-al doilea 10 puncte, iar pentru cel de-al treilea primesc 30 de puncte. Nota finală se calculează prin împărţire la 10 a punctajului total obţinut pentru lucrare.

Subiectele și baremul de corectare la examenul de simulare Bac 2019 vor fi publicate de ​Ministerul Educaţiei la ora 15.00 pe site-ul edu.ro.

    Load More Related Articles
    Load More In Diverse

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.