Home Diverse Taco Bell, fast-food-ul nostru cel de toate zilele…

Taco Bell, fast-food-ul nostru cel de toate zilele…

3 min read
0
0
47
Taco Bell fast-food

Ieri s-a deschis primul Taco Bell din România, care este situat la parterul mall-ului Băneasa. Cică e singurul din această zonă a Europei și probabil de aia s-a format o coadă imensă la deschidere. 🙂

Pe lângă mâncarea de tip fast-food, Taco Bell oferă clienților facilități precum WiFi gratuit sau prize pentru a-și încărca dispozitivele electronice. Probabil de aia au stat la coadă că au rămas fără net sau fără energie la bateria telefonului.

Lăsând gluma la o parte, iată ce spune Billy Grenham, Senior Global Marketing Manager, Taco Bell:

„Taco Bell este cunoscut în întreaga lume ca un inventator de gusturi urbane, care le oferă consumatorilor arome unice şi îndrăzneţe, prin meniul său de inspiraţie mexicană. Ne bucurăm că Taco Bell ajunge, în sfârşit, pe o piaţă în care fanii cer activ de multă vreme ca brandul să vină în ţara lor şi suntem nerăbdători ca ei să se bucure de gusturile şi produsele noastre originale. Sphera Franchise Group şi echipa locală sunt partenerii perfecţi pentru a aduce spiritul Live Más în România pentru prima dată” (sursa)

Nu știu dacă merita să stai la o asemenea coadă. Eu unul nu aș fi stat. Dacă ați trecut ieri pe la Taco Bell, ce impresie va lăsat?

  Load More Related Articles
  Load More In Diverse

  Spune-ți părerea

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Check Also

  Românii au talent Sezonul 8 Episodul 8 Online 6 aprilie 2018

  Urmărește online cel mai popular show de divertisment „Românii au talent” Sezonul 8, care …