Home Diverse Țigara electronică și vapatul – avantaje

Țigara electronică și vapatul – avantaje

2 min read
2
0
3
Tigara electronica avantaje

Tigara electronica avantaje
Țigara electronică și vapatul – avantaje față de țigara obișnuită

Țigara electronică este o alternativă cu multe avantaje pentru cei care vor să renuțe la fumat. Unul din aceste avantaje este acela că scăpați de mirosul urât ce rămâne în haine în urma fumului de țigare. Desigur, tu fumător înrăit care trage din pipă consumând două pachete pe zi, nu mai simți mirosul din haine ca și un nefumător. Cei care s-au lăsat de fumat și-au dat seama de acest aspect.

În plus, țigările electronice par a fi nepericuloase pentru sănătate. Spun „par” deoarece nu se cunoaște efectul lor pe termen îndelungat.

Vapatul este recomandat și de experții britanici în sănătatea publică. Ei au cerut să le fie acordat medicilor generaliști posibilitatea să prescrie țigareta electronică drept mijloc în lupta împotriva fumatului tradițional (după cum scrie aici).

Alt avantaj în favoarea țigării electronice este prețul. Cei care vapează spun că au ieșit mai ieftin decât atunci când cumpărau țigări obișnuite. Desigur depinde de fiecare cât de mult fumează pe zi.

De când au fost interzise prin lege țigările cu arome, cei care vor să mai simtă gustul de mentol sau alte arome, au ca alternativă țigara electronică.

 

Load More Related Articles
Load More In Diverse

2 Comments

 1. Andrei

  joi, 24 martie 2016 at 15:10

  Mă așteptam la o promovare mai mare pentru ele.. chiar era de așteptat. Când fumam, am avut un magazin într-un centru comercial unde bine înțeles nu se fuma. Am făcut ravagii cu țigara mea comandată de la chinezi, apoi au vrut majoritatea fumătorilor ce aveau magazine acolo. Iar mai târziu a devenit o afacere profitabilă asta 😛

  Reply

  • iote

   joi, 24 martie 2016 at 15:18

   Si de ce crezi ca si-au luat si ceilalti, pentru ca era la moda sau pentru avantajele acestei tigari?

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.