Home Diverse Timișoara va avea fabrică de biciclete

Timișoara va avea fabrică de biciclete

2 min read
0
4
91
Fabrica de biciclete Timisoara

„Firma Sport Mechanical Workshop din Timișoara, controlată indirect de doi antreprenori italieni și de unul român, a depus certificatul de urbanism pentru a obține autorizația de construire pentru o fabrică de biciclete la ieșirea din orașul de pe Bega”, relatează zf.ro.

Fabrica va produce la început un milion de biciclete pe an, urmând să fie angajați în primă fază 400-450 de muncitori. Pentru perioada 2021-2022 se vor angaja 750 de persoane. Investiția pentru acest proiect este preconizată a se ridica la 30 de milioane de euro și aparține unui grup de oameni de afaceri din Italia. 

Fabrica va avea în acționariat 66 la sută italieni și 34 la sută români. Avem un PUZ pe șapte hectare, iar fabrica va avea 23.000 metri pătrați, 10.000 pentru producție, 10.000 pentru depozite și 3.000 pentru birouri”, a declarat Vincenzo Moderno, vicepreședintele Camerei de Comerț Italiene pentru România. 

Adevărul spune că „planul este însă mult mai vast. La începutul anului viitor vor veni la Timișoara reprezentanții fabricilor care realizează componente pentru biciclete în Taiwan, Vietnam, China și Japonia, care vor discuta despre mutarea activităților la Timișoara”.

Să fie într-un ceas bun!

Load More Related Articles
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.