Home Bloguri Va reveni FCSB cu picioarele pe pământ?

Va reveni FCSB cu picioarele pe pământ?

2 min read
0
0
19

O întrebare întrebătoare pentru cunoscătorii subiectului fotbal. Va reveni cu picioarele pe pământ echipa lui Dică, FCSB sau Steaua cum vor unii să i se spună, după înfrângerea usturătoare cu Lazio Roma? S-a văzut de la o poștă, din meciul tur de la București, că FCSB este cu mult sub italienii de la Lazio.

Eu zic că nu în această perioada. De ce spun asta? Simplu! Atâta timp cât patronul Gigi Becali nu încearcă să țină jucătorii la echipă cât mai mult timp posibil, NU va fi performanță la FCSB. Doar se va mulțumi cu mica ciupeală și cam atât. Și este păcat pentru că sunt la echipă jucători tineri foarte talentați, dar nu vor avea timp pentru afirmare.

Bine, majoritatea vor spune că trebuie să aduci și bani pentru a ține clubul în viață. Nimic mai adevărat. Dar cred trebuie să te mulțumești și cu mai puțin bani o perioadă, dacă vrei performanță. Ține jucătorii la echipă cel puțin două sezoane și vei vedea cum se schimbă lucrurile. Și este păcat pentru ce lot are Steaua acum.

Aaa, era să uit. Asta se potrivește foarte bine cu cele întâmplate: „Prostul până nu este fudul, parcă nu e prost destul”.

Load More Related Articles
Load More In Bloguri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.