Home Auto Volkswagen T-Roc R, primul SUV performant al lui Wolfsburg

Volkswagen T-Roc R, primul SUV performant al lui Wolfsburg

3 min read
0
0
19
Volkswagen T-Roc R - SUV performant

Înainte de lansarea sa la Salonul Auto de la Geneva din 2019, Volkswagen a lansat informații oficiale și fotografii ale noului său T-Roc R, primul SUV de performanță al mărcii.

Din videoclipul oficial al teaserului am văzut că Volkswagen T-Roc R este propulsat de un motor Golf R. Acum avem specificațiile oficiale și detaliile de performanță. Este un motor pe benzină de 2,0 litri cu 4 cilindri, cu o putere de 221 kW / 300 CP . Puterea este valabilă pentru toate cele 4 roți prin intermediul unei transmisii 4Motion și a unei cutii de viteze cu ambreiaj DSG cu 7 trepte.

Performanțele sunt bruste. Cu un timp revendicat de 0-100 km / h în 4.9 secunde și o viteză maximă limitată electronic de 250 km / h, noul Volkswagen T-Roc R va fi un SUV rapid. Bazat pe un Volkswagen T-Roc existent, R dispune de un mecanism de rulare sport cu suspensie redusă pentru o manevrare mai bună. Direcția a fost revizuită pentru un comportament de conducere agil, în timp ce frânele au fost transplantate direct de la un Golf R. De asemenea, unele moduri de conducere, inclusiv un mod special de rade și doar pentru o măsură bună, Volkswagen și-a montat T-Roc R cu lansarea Control.

Noul Volkswagen T-Roc R a fost finisat la Nurburgring de divizia R de la Volkswagen, iar o parte din asistența pentru dezvoltare a venit din expertiza conducătorilor auto de la WRX, Petter Solberg.

Viitorul Volkswagen T-Roc R va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile în 5 martie. Mai multe imagini cu acest superb SUV le puteți vedea aici.

Load More Related Articles
Load More In Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.